Meet the bobcat

Wie is de LYNX?

 

De lynx is mijn personificatie. Ik heb er veel gemeenschappelijke kenmerken mee. En de lynx (elk  dier uiteindelijk) kan ons veel leren. Zoals de lynx de 'keeper of secrets' is, ben ik de bewaker van design.  De lynx is wild, vrij en hij anticipeert perfect op zijn ongerepte omgeving! Zo is design, vrij van vooroordelen, puur en synchroon met zijn doel. Met goed design bereik je zo veel meer!

 

Wie ben ik? Ik ben Leonie Piot. Zot van fotografie en design, natuurlijk! maar ik hou ook van eenvoudige dingen. Zoals plantjes, succulenten soorten dan vooral. Ik hou van de natuur en als zijn fauna en flora (altijd leuk om foto's van te nemen!). Creatief bezig zijn, eender op welke manier, is altijd en overal mijn hobby. Denk maar aan tekenen, juwelen maken, lino sneden, letterpress,...

 

Groot, pluimpjes op de oren, verticale pupillen, krachtige poten en...

Een lange staart! Nee ik heb het hier niet over een lynx. Maar wel over zo'n huiselijke tijger! Mijn mascotte is mijn kat. Een black smoke Maine Coon genaamd Moon. Ze brengt de mysterieuze sfeer van de lynx in huis. Wat willen die diep gouden ogen me vertellen? Wat weet zij dat ik niet weet? Is ze ook een 'keeper of secrets' zoals haar wilde neven?